Tattoo Verwijderen Friesland

Tatoeage verwijderen:
Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. De behandeling wordt uitgevoerd door gecertificeerd personeel.


Tatoeage verwijderen met Q-Switched Nd:YAG laser:
De Q-Switched Nd:YAG laser is een zeer nieuwe laser die door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Het is op dit moment de veiligste en snelste laserbehandeling voor het verwijderen van tattoos. De Q-Switched Nd:YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigen onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. Uiteraard is de Q-Switched Nd:YAG laser uitvoerig getest.


Kan een tatoeage volledig worden verwijderd?
Hoewel de Q-Switched Nd:YAG laser een zeer geavanceerde laser is, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type tattoo, de kleur en de "leeftijd" van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met u doorspreken.


De behandeling:
Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur ziet u de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen, dit is ongeveer 8 tot 10 weken.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tatoeage? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.